نحوه راه اندازی توربین گازی : برای راهاندازی سیستم اولیه یک توربین گازی میتوان از سیستمهای مختلفی استفاده کرد. طراحی و اجرای سیستم راه اندازی یک توربین گازی بر اساس نوع توربین یا سفارش کارفرما میتواند متفاوت باشد.
در بسیاری از توربینهای گازی موجود، از یک الکتروموتور برای راه اندازی اولیه توربین استفاده میشود. این الکتروموتور از طریق برق شبکه یا واحدهای مجاور راه اندازی شده و به تدریج دور توربین گاز را بالا میبرد. پس از رسیدن دور به دور مجاز، شیر سوخت باز شده و همزمان جرقه زدن نیز در داخل اتاق یا اتاقهای احتراق فعال میشود. با ایجاد شعله و انتقال انرژی حرارتی به توربین، این قسمت شروع به تولید کار مکانیکی مینماید.
راه اندازی توربین گازی جهت رفع کمبود برق و کاهش آلودگی
راه اندازی توربین گازی در ایران جهت رفع کمبود برق و کاهش آلودگی در تهران بسیار موثر میباشد. قراردادی میان گروه مپنا و شرکت برق حرارتی در تاریخ 23 اسفند ماه 1399 با نصب و راه اندازی توربین MGT-75 بسته شد. در حقیقت ایران گامی مهم در جهت کاهش چشمگیر آلودگی هوای تهران و جبران کمبود برق ساکنین تهران برداشته است. دکتر علی آبادی تصریح کرد: امروز برخلاف گذشته تنها سازنده توربین طراحی شده توسط دیگران نیستیم بلکه با توجه به نیازهای بومی و سازگاری با شرایط کشورمان، توربین گازی را خودمان طراحی کرده و نصب میکنیم. این موضوع نه تنها باعث خودکفایی کشور است بلکه از جنبه های اقتصادی نیز ارز آوری خواهد داشت.
همانطور که میدانید متاسفانه پایتخت کشورمان با کمبود تولید برق مواجه است و این قرارداد ، آغازکننده عملیات اجرایی بازنشستگی نیروگاه های پیر استان تهران خواهد بود.
منبع: ویکی پدیا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید!